Latest News

Fietsenbank Rotterdam

No comments

Rotterdammers met een bi-culturele achtergrond maken nog relatief weinig gebruik van de fiets. En de minder bedeelden onder ons kunnen vaak ook geen fiets kopen. Everyday People en Sezer diversiteit introduceren daarom: de fietsenbank! Wij gaan het samen mogelijk maken dat iedereen die het financieel moeilijk heeft een fiets kan lenen of tegen een kleine prijs een fiets kan kopen. Kun je niet fietsen? Dan mag ook geen belemmering zijn. Jij krijgt dan gratis een fiets cursus van ons! Dit mooie project is op 11 maart door wij zondag 11 maart 2018 door Leontien van Moorsel (viervoudig olympisch kampioene) gelanceerd.

EverydayPeopleFietsenbank Rotterdam

0 comments

Join the conversation
  • A WordPress Commenter - March 15, 2018 reply

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *